3 Aralık 2009 Perşembe

Yine ,Yeni, Yeniden!


Birşeylere yeniden başlamak her zaman heyecan verir. Ama bir o kadar da zordur. Bu yüzden bloguma dönmek bu kadar uzun zaman aldı. Acaba eskisi gibi devam edebilecek miyim, ziyaretçilerim yine olacak mı derken 1 seneyi hatta daha fazlasını geçirdim.
Aşağıda görüldüğü üzere en son, dostlar nişanlandım diye gelmiştim, sonra bir kayboldum ortadan tam kayboldum. Nişan telaşı bitmeden, üstüne hadi kış gelmeden evlenelim diye ayaklanınca, 3 ayda kendimi büyük bir koşturmacanın ortasında buldum. Çok güzel ve çok yorucu bir dönemdi. Ev aramak, eşya seçmek, gelinlik beğenmek, nerede evlenicez, kimler gelecek, davetiye vs. derken günler nasıl geçti anlamadım. Tabi o arada blogumu çook ihmal ettim. üstelik her an bir post ekleyeceğim ümidiyle, ara verdim diye bir haber bile vermedim.
Eh hadi evlendik, telaş bitti artık dönerim buralara diyordum ki, evin sorumluluğu, yeni hayata alışma, hayırlı olsun misafirleri, gezmeler tozmalar derkennn bu günlere geldik. Tabi bunlar bahane değil hiç bir zaman. Hiç mi zaman bulamadım, bulurdum. Üstelik blogumla ilgilenmem için beni hep teşvik eden eşim, küsmeye başlayan okuyucular ve blog arkadaşlarım varken. Ama bir şeye uzun bir ara verince geri dönüş zor oluyormuş. Ne yazacağımı bilemedim en başta.. Ama artık biliyorum, üstelik paylaşacak çok şeyim var! Hayatımda çok önemli bir yer kaplıyormuş burası... İyi ki buradayım...
Arkadaşlar ben geldim!! Herşey kaldığı yerden devam etsin.....

5 yorum:

Rengarenk dantel dedi ki...

hoşgeldiiiiin.

Ayşe'nin Mutfağı dedi ki...

HOŞGELDİNİZ

Naile dedi ki...

Hoşgeldin. Umuyorum ben de böyle dönüş yazımı yazabilirim yakında :)

canan kufer dedi ki...

hosgeldin ve ömür boyu mutluluklar dilerim. ben hala iki cocuk ile dönemedim ama insallah o da olur.

tekrar mutluluklar ve sevgiler,
canan, sera-mina ve deniz-can :-)

Pembelinin Mutfağı dedi ki...

Hayırlı olsun, Allah ömür boyu mutlu etsin inşallah.

Related Posts with Thumbnails